Finance Assistant/Regnskabsmedarbejder

UMAGE søger en struktureret Finance Assistant, der skal hjælpe os med at holde bogholderiet opdateret og dermed understøtte hurtig og korrekt rapportering til vores ledelse og ejerkreds.

 

Opgaver

  • Kreditorbogholderi, herunder betaling af leverandører
  • Debitorbogholderi, herunder rykker- og inkassobehandling
  • Finansbogføring, anlægsaktiver og lønbogføring
  • Momsindberetning og -afstemning
  • Afstemninger i banken samt koncerninterne mellemregninger
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Indberetninger til skat
  • Rejseafregninger
  • Diverse administrative ad-hoc opgaver

 

Dine kvalifikationer

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret Finance Assistant, som går proaktivt og systematisk til arbejdet. Det vil være en fordel, hvis du allerede har erfaring med Navision, Continia og Acubiz, men det er ikke et krav.

Du har erfaring fra en regnskabsafdeling i en international virksomhed, måske endda inden for samme branche som os, og det er også et krav at du taler og skriver flydende dansk og engelsk, da du dagligt vil have en bred berøringsflade både internt i UMAGE i Danmark og i udlandet samt eksternt med kunder og leverandører.

Vi har gennem de seneste år automatiseret rigtigt mange processer, og det er en fordel, hvis du ligesom os brænder for at optimere dine arbejdsgange. Vi lægger stor vægt på, at du er positiv, samarbejdsorienteret og bidrager med godt humør samt at der er god kemi mellem dig og de øvrige medarbejdere i Finance

 

Har du lyst til at være en del af UMAGE familien?

Vi glæder os til at du starter hos os. I UMAGE vil du få en helt unik mulighed for at gøre en forskel og blive en del af et dynamisk og kreativt team i et uformelt og internationalt miljø. Vi har nyligt implementeret en fire-dages arbejdsuge, så du vil få en tre dages weekend hvor du kan genoplade dine batterier hver eneste uge.

Søg jobbet ved at klikke på knappen nedenfor, og send herigennem dit cv og din ansøgning til vores HR direktør Charlotte Juul. Ansøgningerne vil blive gennemgået løbende. For mere information er du velkommen til at kontakte vores Økonomichef Rasmus Pedersen på rap@umage.com eller 31 39 02 38.

 

Om os

UMAGE tager den Skandinaviske designarv skridtet videre ved at kombinere æstetik og funktionalitet med en stærk omtanke for miljøet i vores håndværk. Resultatet er udsøgt designs med et bæredygtig aftryk. Alle vores designs kommer i flade pakker, for at optimere den globale logistik, reducere opbevaring- og transportomkostninger og for at sikre at vores designs er tilgængelige samt at prisen holdes nede. I den proces minimerer vi CO2 belastningen på kloden og maksimerer vores etiske ansvar overfor miljøet.

UMAGEs rejse begyndte i 2008 under navnet VITA copenhagen, og vi har været i konstant vækst lige siden. I dag er UMAGE til stede i over 2.000 butikker i 60 lande verden over. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer i USA, Tyskland og England.

 

Ansøg via dette link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/354341/finance-assistant-regnskabsmedarbejder